Reviews

Bij FocusOn kun je zowel fysiek als online de mentale vrijheid bereiken waar je recht op hebt. Lees hieronder hoe anderen, die vastzaten en verschillende therapieën hebben geprobeerd, steeds weer op dezelfde problemen stuitten vanwege aangeleerd gedrag uit hun jeugd.


Dankzij de unieke aanpak van kitty goedgezelschap , met vijftien jaar studie, een diploma in coaching en tien verschillende certificaten, hebben duizenden mensen hun weg naar vrijheid gevonden. 

In hun eigen lichaam en geest.

Hier vind je enkele reviews van deze tevreden klanten. . 

Wanneer je je mentaal beter voelt, wil je de hele wereld helpen hetzelfde te ervaren.

 Maar onthoud, geluk begint bij jezelf. 

De mensen hieronder hebben gekozen voor deze vrijheid en leven nu het leven waar ze recht op hebben. 

We kunnen onze ouders of omgeving niet kiezen, maar als volwassene heb je wél een keuze.


Focus on you, your mind, body and soul. The ultimate freedom is in you.

Empowerment by kitty goedgezelschap 


Focus-on voor mezelf opkomen zonder schuldgevoel 

Hypno Coaching

Soraya

Op het moment dat ik de beslissing heb genomen om de coaching te proberen bij Kitty, voelde ik me zo overladen met alles, niet goed in mijn vel, het gevoel dat ik continue achter de feiten aan liep, nooit rondkwam met mijn “taken”, ik voelde me vaak alleen ondanks ik omringt was met mijn gezin, familie en vrienden. Ik geef toe dat ik nogal sceptisch tegenover het therapie/hypnose gebeuren stond. De beslissing om voor “mezelf” te kiezen viel me zwaarder dan ik had verwacht. Hulp vragen voelde als falen, maar wist met mezelf geen blijf meer en voelde dat er iets moest gebeuren. Omdat ik al enkele jaren klant ben bij Focus – on, leek me dat een goed begin, een vertrouwde plek, een vertrouwd gezicht. Het heeft mijn wereld even op zijn kop gezet, alleen maar in de positieve manier.

De sessies waren krachtig, heel realistisch, soms hard maar eerlijk. Onwennig in het begin. Dan zit je daar en weet niet goed wat zeggen, door de hypnose liet ik de muren zakken en voelde ik een bepaalde gloed van bevrijding, een adem die ik al lang niet meer kon nemen. Ik heb gelachen en ook gehuild, emoties kunnen loslaten en nieuwe inzichten en doelen gemaakt. Het heeft me wakker geschud. Het is niet erg om af en toe wat gas terug te nemen. De tips en opdrachten van Kitty hebben me dingen op een andere manier leren bekijken, bewuster leren kiezen, gestructureerder leren werken, beter leren omgaan met stress.
Meer zelfvertrouwen, meer durven NEE zeggen, meer rust in men hoofd en mijn omgeving, minder prikkelbaar, meer energie. Positief is zoveel leuker dan negatief.

Waanzinnig hoeveel sterker ik me voel, hoeveel meer focus ik heb, hoeveel meer bewustwording ik heb. Niets gaat vanzelf, je moet ervoor kiezen, ervoor werken, maar het resultaat is het zo waard. Ik ben heel blij dat ik, een jaar geleden, die keuze heb gemaakt. Het gaat niet over een nachtje slaap, het is het blijven zoeken naar mezelf, nu nog, maar het blijft interessant. Niet altijd zwart wit, de wereld heeft zoveel mooie kleuren. Door de verandering straal ik dat ook uit naar de mensen rondom mij en mijn gezin.
Het heeft mijn zicht op de toekomst alleen maar verrijkt en positiever gemaakt.
Alle begin is moeilijk, in alles, een stap in het onwetende en in het onbekende… maar door de juiste begeleiding, adviezen en raad kan iedereen het! Je moet het alleen echt willen!

En daar zit je bij Focus -on helemaal op het juiste adres!

Charlotte

Hi Kitty! 

Ik wilde nog laten weten welke effecten de hypnose op mij hebben gehad. Allereerst wil je ik 1000 complimenten geven voor je aanpak en kennis hierin! Ik had al eerder hypnose geprobeerd maar niet met dezelfde effecten als bij jou! 

- Mijn hoofd is rustiger, ik ben zelfzekerder en sta weer in mijn eigen kracht. 

Thanks to you! En jou hypnose sessies!  
Ik ga het iedereen aanraden!

Focus-on weer goed in je vel zitten 

Inne

In september ben ik een coaching traject gestart bij Kitty van Focus On.
Eerst heb ik een intake gesprek gehad waar enkele pijnpunten uit het verleden duidelijk boven kwamen.
In dit gesprek is echt alles aan bod gekomen: relaties, vriendschappen, sporten, teveel “moeten”, pleasen, verlies van mensen, werk, maar voor mij het grootste punt uiteraard het overlijden van mijn mama al 25 jaar geleden.

Het gesprek toonde duidelijk aan dat er nog bepaalde dingen niet helemaal verwerkt zijn.
Dit weerhoudt me ervan om in het dagelijkse leven 100% gelukkig door het leven te gaan, terwijl ik wel alles in huis heb om wel ten volle gelukkig te zijn.
Daar zouden we dus wel aan moeten werken.

 De tweede sessie was een week later, en was een hypnose.
Nu ben ik totaal geen geitenwollensokken – type en hypnose klinkt dan ook als abracadabra in mijn oren. Dus een beetje sceptisch ging ik deze hypnose tegemoet, totaal onwetend over wat er ging gebeuren. Met een open geest en ook 100% vertrouwen in Kitty heb ik me overgegeven aan de hypnose.

Over de hypnose zelf ga ik verder niet te veel vertellen, want was een zeer persoonlijk en heel emotioneel moment.
Laat ons zeggen dat ik een “ontmoeting” heb gehad met mijn mama waarin alle ongesproken dingen uitgeklaard zijn.  Hierdoor zijn mijn twijfels en onzekerheden weggenomen en kan ik nu op een totaal andere manier naar haar overlijden kijken.  Wat ooit iets vreselijks en negatiefs was heb ik nu kunnen afronden en afsluiten naar iets heel positiefs.

De terugrit naar huis had ik een glimlach op mijn gezicht…
Alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen…
Ik heb er nu helemaal vrede mee…
De glimlach op mijn gezicht kan nu ook blijven…

De dagen die erna volgden heb ik veel gewandeld en alles in een journal opgeschreven.  Om het een beetje te laten bezinken, maar ook om dit moment nooit meer te vergeten.

Alle tips die Kitty me ook heeft meegegeven zijn tools voor de rest van het leven…   dankbaarheidsmomentje in de ochtend, journaling, meditatie voor het slapengaan.

Kitty heeft me in het verleden al heel veel gouden raad gegeven qua voeding en sport.  Dat lichamelijke vind ik heel belangrijk.
Maar de mentale coaching die ik nu van haar heb gekregen is van ontelbare waarde om echt gelukkig en sterk door het leven te gaan.

Ik ben haar dan ook heel erg dankbaar hiervoor en kan het iedereen aanbevelen.
Het is echt een investering in jezelf.

Bedankt lieve Kitty!  Jij bent goud!
Focus-on weer lekker in haar vel mentaal en fysiek na eerste kindje neerslachtigheid en moe en controle kwijt over gedachten. Heel angstig

Lesley

Ik ben nu al -20kg kwijt en ben nog super gemotiveerd ik heb mezelf een tweede kans gegeven
In het leven. Via de transformationele coaching van
Kitty en restart programma heb ik handvaten die werken.
Ik zie mezelf met een andere bril en
Behandel mijn lichaam veel beter.
Ik was ten einde raad en had eigenlijk al een afspraak voor een operatie.
Via een collega die er fantastisch uitzag kwam ik in gesprek en maakte toch een afspraak.
Het was zo vernieuwend, een andere kijk op mezelf en mijn lichaam.
Het was ineens leuk om mij te zijn, de rust en veiligheid die ik nu in mezelf ervaar is ongelooflijk.
Ik ben 61 en ik wou dat ik kitty veel eerder had ontmoet vanuit mijn jeugd heb ik nooit geleerd dat ik waarde had en kon alleen maar klaar staan voor anderen.
Het voelde slecht als ik iets voor mezelf deed, zelf het afslaan van een glaasje wijn ging niet zonder schuldgevoel of angst niet leuk gevonden te worden.
Wat een vrijheid heb ik nu! Als ik iets niet wil kan ik dat op een vriendelijke manier laten blijken, ik heb ondertussen al vele anderen geïnspireerd hetzelfde te doen.
Het leven is gezonder mentaal en fysiek.

Bedankt kitty eeuwig dankbaar om me te leren mezelf te waarderen. 

Focus-on verdriet gemis overleden mama blokkade weghalen om Pleas gedrag te veranderen.

Lucy

Ik had eigenlijk nooit écht op mijn lijn moeten letten, behalve zo af en toe eens een crash dieetje van korte tijd.
Ik was perfect gelukkig met mijn maatje 38/40.
Tot enkele jaren geleden: ik begon serieus bij te komen niet alleen door de menopauze, maar ook door gebruik van medicatie en me compleet te laten gaan tijdens de corona crisis.
Ik probeerde verschillende methodes om af te vallen, van WW tot proteïnedieet, maar het lukte me niet om meer dan 10kg af te vallen, die er nadien opnieuw en nog meer bijkwamen.

 Resultaat: + 20kg. Ik was niet meer zo gelukkig met mijn maat 46/48.

 Ook voelde ik me niet meer zo fit, was vaak moe, vond geen leuke en mooi kleding meer, had weinig zelfvertrouwen en kreeg last van lichamelijk klachten als gevolg van mijn zwaarlijvigheid (pijn aan rug, knieën, gewrichten,…)

Het was echt tijd om hier iets aan te doen, en ik besefte dat ik dit niet alleen kon, dat ik hierbij hulp nodig had.

Op 5 januari  startte ik met het programma onder begeleiding van Kitty, samen maakten we een wekelijkse planning op (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes per dag). Niet alleen vlogen de kilo’s eraf, maar Kitty leerde me ook anders naar mijn lichaam te kijken en mijn eetgewoontes drastisch te veranderen, bewust en met liefde gezond te eten.
Wekelijks kwam ik op “weging” en combineerde dit met een sessie “firming booster incl. drainage”.

 Dit in combinatie met de pep-talk en motivatie van Kitty en haar top-team, gaf na 6 maanden, begin juli  volgend resultaat:
Min 19,4kg gewichtsverlies
Min 15,8kg vetmassa
Mijn visceraal vetniveau daalde 3 niveaus
En mijn BMI ging van een gevaarlijke rode zone naar een veilige gezonde groene zone

In deze periode heb ik zelfs nog een reis met veel eten en drinken kunnen maken. ;)

Niets was Kitty en haar team teveel.

Focus-on stoppen emotioneel eten en zelfliefde .

Christine

Ik zou de hypnotherapie aan iedereen aanraden die aan aan zijn/haar mentale gezondheid wil werken. Ik heb het vooral gedaan om sterker in mijn schoenen te staan, om meer mezelf te zijn en dat is ook het resultaat, ik heb een bepaalde soort rust gevonden in mijn hoofd, waardoor ik meer focus heb om mijn doelen te bereiken, minder uitstelgedrag vertoon en daardoor gelukkiger ben geworden. Het is niet goedkoop maar een pak goedkoper dan de gevolgen van een slechte mentale gezondheid, dus die beslissing was snel genomen.

Focus-on 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x