Coaching voor ondernemers

Welkom bij Focus-on coaching business

Vind de Ultieme Balans in Je Leven!

Balans tussen Gezin, Me-time en Carrière

Ben je op zoek naar de sleutel tot een leven vol harmonie?

Bij Focus-on begrijpen we dat het vinden van balans tussen je gezin, persoonlijke tijd en carrière een uitdaging kan zijn. Wij geloven dat je de beste versie van jezelf kunt zijn zonder concessies te doen.

 • Ontdek hoe je in balans kunt leven en deze harmonie kunt doorgeven aan je dierbare.
 • ntdek Snelle Tools voor Dagelijks Gebruik
 • Onze krachtige tools geven je de controle over je emoties en gedachten.
 • Door onze technieken toe te passen in je dagelijkse leven, bereik je helderheid en stabiliteit.
 • Ontwikkel de vaardigheden om met zelfvertrouwen en rust te reageren op anderen en situaties.

Voordelen voor Jou, je gezin en je business

Laat het leven aangenamer worden met een rustige geest en een openheid voor creativiteit. Ervaar de vrijheid om financieel succes na te streven zonder de band met je gezin te verliezen.

Focus-on biedt de ultieme balans die je nodig hebt om te gedijen in alle aspecten van het leven.

Voor Wie is Focus-on?

 • Onze benadering is perfect voor zelfstandigen , ondernemende geesten, influencers en succesvolle individuen die verlangen naar hernieuwde balans en groei.
 • Weinig tijd en nood aan een snelle mentale update.
 • Als je klaar bent om je potentieel te ontgrendelen en een leven van evenwicht en overvloed na te streven, is Focus-on er echt er voor jou.
 • Je kan perfect fam belangrijk vinden en financiële vrijheid.
 • Zeg Vaarwel tegen Chaos en Stress
 • Geen chaotische dagen meer waarin je als een kip zonder kop rondrent.
 • Focus-on coaching biedt de oplossing voor je uitdagingen.
 • Ontdek een nieuwe gedrevenheid, laat blokkades los en ervaar diepgaande rust en creatieve vrijheid.

Maak gratis en zonder risico kennis met de focus-on methode.

Maak kennis met de kracht van jouw gedachten door je aan te melden voor een gratis sessie op Eentee. In slechts 30 tot 45 minuten zul je de impact van onze benadering al voelen. Bereid je voor op een transformatie die je leven in balans brengt.

Klaar om de Ultieme Balans te Vinden?

Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezin, carrière en persoonlijke tijd. Focus-on coaching biedt de sleutel tot een leven van harmonie en succes. Neem vandaag nog de stap om jouw reis naar de ultieme balans te beginnen.

Hoe gaan we praktisch te werk?

Jouw Reis naar Succes en Rust: Onze Aanpak

Hey daar, geweldig om je hier te hebben! Ik ben opgewonden om je mee te nemen op een reis naar jouw ultieme leven, waarin succes en sereniteit hand in hand gaan. Hier is een blik op hoe we te werk gaan:

 Kennismakingsgesprek:(kosteloos)

We trappen af met een gezellige en persoonlijke intake. Ik wil echt weten waar jij naar streeft, niet alleen in financiële groei, maar ook in het omarmen van de rust die je verdient.

Stap Één naar Succes:

Na onze eerste chat, plannen we een volgende stap. We nemen de tijd, ongeveer 90 minuten, in een omgeving die rust en comfort uitstraalt. Als jij dat wilt, kunnen we hypnose gebruiken. Samen zetten we de toon voor het resultaat dat je verdient.

Jouw Groei Vervolgen:

Na een week ontmoeten we elkaar opnieuw. Hier werken we aan de verfijning van je groeiproces. Je zult het al merken - je hebt meer drive en je geest is rustiger. En om je momentum vast te houden, krijg je een persoonlijke meditatie-hypnose die je thuis kunt beluisteren.

Praktische Opdrachten en Steun:

Je krijgt opdrachten die je thuis kunt doen.

En ja, ik ben er altijd voor je via WhatsApp. Je staat er nooit alleen voor, we hebben zelfs een emotionele noodlijn voor die momenten dat je dat extra steuntje nodig hebt.

Stap Vooruit:

Na ongeveer drie weken tot een maand komen we weer samen om je vooruitgang te meten en bij te stellen. We gaan door, zodat je blijft groeien.

Onderhoud voor Succes en Rust:

Als je het nodig hebt, bied ik onderhoudssessies aan, ongeveer een uur per maand. Hier werken we eraan om die groei vast te houden terwijl we ook die gewilde rust bewaren.
Ik, net als jij, streven naar financiële groei zonder de essentie van het leven te verliezen. Laten we samen een pad naar succes en sereniteit creëren!

Jouw Investering in Succes en Rust

Hey daar, het is geweldig om je interesse te zien in het bereiken van succes en sereniteit! Hier is hoe jouw reis eruit qua investering.

Opstartpakket (€895) inclusief btw

:We beginnen met een krachtige duik in jouw groei en balans. Dit omvat een intakespreek, eerste sessie, en persoonlijke meditatie-hypnose. We leggen samen de basis voor je transformatie.

Voortdurende Groei (€250/maand):

Jouw reis stopt hier niet. Je krijgt toegang tot ons abonnement met extra video's, tools en motivatietechnieken. We houden je gemotiveerd en in balans, zodat je kunt blijven groeien terwijl je rust bewaart.

Facturatie voor Bedrijven:

Natuurlijk begrijpen we de zakelijke kant. Daarom kunnen we jouw investering op een factuur zetten. Het is tenslotte een investering in de groei van jezelf en je bedrijf.

Emotionele Controle voor Bedrijfsgroei:

We geloven in de kracht van emotionele controle. Hoe beter jij in balans bent, hoe meer rust en groei er in je bedrijf zullen zijn. Het is een synergie die je niet wilt missen.

Jouw pad naar succes en sereniteit begint hier. Laten we samen jouw groei en financiële vrijheid ontdekken, terwijl we die gewilde rust behouden.

Tot binnenkort,

Hartelijke groeten,
Kitty goedgezelschap

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x