Bodyschock

Welkom bij focus-on te schoten waar we met de Bodyshock van mesoesthetick, dé oplossing voor een strakker lichaam en een gladdere huid!  Onze specifieke afslankbehandeling werkt met geconcentreerde actieve ingrediënten en de vacushaper,styling capsule of warmte deken  om verschillende zones van je lichaam doelgericht aan te pakken.

Voor wie?

 • Personen die vetweefsel willen verminderen.
 • Individuen op zoek naar een slanker silhouet.
 • Mensen die vetverbranding willen stimuleren.
 • Klanten die een stevigere en gladdere huid willen.
 • Mensen die last hebben van cellulitis en centimeters willen verliezen.

Waarom Bodyshock?

 • Remt de vorming van vetweefsel af.
 • Remodelleert het silhouet.
 • Stimuleert de vetverbranding.
 • Zorgt voor een stevigere en gladdere huid.
 • Verbetert cellulitis.
 • Helpt bij het verliezen van centimeters.
 • Biedt pijnverlichting en ontspanning.

Hoe werkt het?

Bodyshock bestaat uit een kuur van 10 sessies. Tijdens elke behandeling wordt je lichaam doelgericht behandeld met geconcentreerde actieve ingrediënten en de vacushzper, styling capsule of warmte deken.

 om de gewenste resultaten te behalen. Voor het beste resultaat raden we aan de Bodyshock te combineren met een onderhoudskuur voor thuis, bestaande uit afslankcapsules, voedingssupplementen en speciale crèmes.

Voor nog beter en sneller resultaat.


5 emotionele voordelen tijdens en na de behandeling.

1. Zelfvertrouwen

Door het zien van positieve veranderingen in je lichaam, zoals een strakker silhouet en een gladdere huid, kan je zelfvertrouwen een boost krijgen. Dit kan leiden tot een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen in je dagelijkse leven.

2. Voldoening

Het behalen van gewenste resultaten kan een gevoel van voldoening en trots opwekken. Het zien van de vooruitgang die je hebt geboekt, kan je motiveren om door te gaan met je gezonde levensstijl en zelfzorgroutine.

3. Stressverlichting:

Het ondergaan van een ontspannende behandeling kan stress verminderen en een gevoel van kalmte en welzijn bevorderen. Dit kan helpen om negatieve emoties te verminderen en een meer gebalanceerde gemoedstoestand te bereiken.

4. Zelfzorg

 Het nemen van de tijd om voor jezelf te zorgen en te investeren in je welzijn kan een positieve invloed hebben op je emotionele welzijn. Door jezelf te verwennen met een Bodyshock-behandeling geef je prioriteit aan je eigen behoeften en geef je jezelf de aandacht die je verdient.

5. Euforie

Het ervaren van positieve veranderingen in je lichaam kan een gevoel van euforie en opwinding veroorzaken. Het zien van je lichaam transformeren kan een bron van vreugde en motivatie zijn, waardoor je je emotioneel sterker en gelukkiger voelt.

Wanneer kan ik een afspraak maken?


Ontdek jouw unieke pad naar succes met onze kosteloze intake! Leer ons wie je bent, wat je wilt bereiken en hoe wij je gegarandeerd kunnen helpen. Elke dag is een kans om vooruitgang te boeken, en jij verdient de beste ondersteuning. Boek nu je afspraak voor een gratis bodyscan analyse en zet de eerste stap naar jouw doelen. Kennis is kracht, maar actie maakt het verschil. Tot snel!

5 fysieke en zichtbare voordelen

1. Verbeterd silhouet

 Bodyshock helpt bij het afremmen van de vorming van vetweefsel en brengt het lichaam opnieuw in vorm, waardoor je een strakker en meer gestroomlijnd silhouet krijgt.

2. Stimulatie van vetverbranding

 De behandeling stimuleert de vetverbranding, waardoor je lichaam meer calorieën verbrandt en helpt bij het verliezen van overtollig vet.

3. Vermindering van cellulitis

 Bodyshock kan helpen bij het verminderen van cellulitis, waardoor de huid gladder en gelijkmatiger wordt.

4. Versteviging van de huid

Door de combinatie van geconcentreerde actieve ingrediënten en de Slimline, kan Bodyshock helpen bij het verstevigen en verjongen van de huid, waardoor deze er strakker en jeugdiger uitziet.

5. Pijnverlichting

Sommige klanten ervaren ook pijnverlichting als gevolg van de behandeling, wat kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

Focus-on biedt jou een stok achter de deur om alles uit je behandeling te halen zodat jij in het leven kan gaan stralen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x