Afslanken Genk

Afslanken bij Bodykuur in Genk - Afslanken Genk?

U wil afslanken , verstevigen of gewoon ontstressen en dit liefst snel en op een heerlijke ontspannende manier?

Het kan! Afslanken Genk? Denk dan aan Bodykuur!

We werken met bewezen effectieve therapieën die er samen voor zorgen dat u  vanaf de eerste sessie ervaart hoe goed het werkt en hoe gezond het voor uw lichaam is.

Bij Bodykuur krijgt u persoonlijke begeleiding , Goedgezelschap kitty ( gediplomeerd afslankcoach en kindervoedings adviseur ) heeft 8 jaar ervaring in het begeleiden van tevreden klanten om snel en doeltreffend duurzaam gewicht en cm's te verliezen.

Voedingsadvies enkel doelgericht op u afgestemd , ook de geestelijke motivatie hoort bij de Bodykuur aanpak.

Tevens kan u ook terecht met rugklachten , knie , gewricht of spierpijnen, de therapieën werken pijnverlichtend en ontgiftend .

Zo kan iedereen aan een strakker en  fitter lichaam werken.

Actief afslanken:

 • Figuurcoaching
 • Slimcab
 • Bodytec
 • Flabelos
 • Vacushaper

Boek hier je afspraak

Passief afslanken:

 • Styling capsule
 • Bodyshock
 • Bioslimming
 • Firming Booster

Boek hier je afspraak

Restart:

- Menupauze:

Dames in menopauze

Afvallen in de overgang en menopauze is een behoorlijke opgave. Dit komt omdat er tijdens de overgang tal van veranderingen plaatsvinden in je lichaam. Over het algemeen wordt afvallen door deze veranderingen bemoeilijkt of in ieder geval niet vergemakkelijkt. Met restart ga je deze veranderingen kunnen verminderen.

- Mannen:

Mannen zijn natuurlijk verschillend van vrouwen en daarom wordt het schema ook lichtelijk aangepast. Mannen maken veel testosteron aan en dit hormoon bevordert de opbouw van spieren. Dit zorgt ervoor dat je als man makkelijker spieren opbouwt en sneller energie verbranden. Als man mag je dan tijdens je voedingsplan iets meer vetten en koolhydraten eten.

- Vegan:

Als vegetariër eet je geen vis of vlees. Je eet vaak verse groenten en leeft doorgaans bewust en gezond. Toch is deze levensstijl geen garantie om aan de hormonale schommelingen, vochtophopingen en gewichtstoename te ontsnappen.

Restart ontwikkelde dan ook een specifieke begeleiding voor veggies die afslanken, ontgiften en vocht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier op lange termijn mogelijk maakt.

- Mama's:

Als jonge mama, draait heel je leven rond je baby. Met het gevolg dat je jezelf vergeet. Maar het is belangrijk om hier een gulden middenweg te vinden, zodanig dat je lichaam terug in balans geraakt en je je goed voelt in je lichaam. Adore your baby, adore your body!

- Sportievelingen:

Ga je sporten met als doel om af te vallen of wil je gewoon spieren kweken, je moet altijd goed inplannen wanneer je eet. Bovendien is het belangrijk om de juiste voedingsmiddelen te kiezen en om niet met een lege maag te gaan sporten.

Wanneer ga je sporten, wanneer eet je, wat eet je? Iedereen sport graag op zijn eigen tijdstip. Met Restart gaat afslanken en sporten hand in hand.

- Dames:

Als dame zijn we toch steeds bezig met ons lichaam en looks en willen we er op ons best voorkomen. En liefst op een zo natuurlijke manier mogelijk. Restart zal ervoor zorgen dat je gaat afslanken op de juiste plaatsen rond buik en billen en dat je leert je gewicht te behouden.


Afslanken Genk

Afslanken Genk - Spraytan

Een perfecte, natuurlijke teint voor elk huidtype!

Tantastic Spray Tanning is beschikbaar in drie verschillende niveaus; Light, Medium & Dark.

De keuze van het geschikte product hangt af van uw huidtype en het gewenste resultaat.

Ongeacht uw huidtype hebben we altijd een geschikte samenstelling die U een perfect natuurlijke teint zal geven, van een subtiel gezonde bruine teint tot het echte vakantiebruin!

Neem contact op Boek hier je afspraak

afslanken Genk


BB Shake - Afslanken Genk

De BB shake is  niet  zomaar een maaltijdshake!

- 12 vitaminen
- 11 mineralen
- 20 aminozuren   .
- 100 % natuurlijk
- Belgische top kwaliteit

 • - slank gemakkelijker af
 • - neem de controle over je snack gedrag
 • - hongerremmend
 • - beter immuniteit   
 • - verhoogde stofwisseling
 • - soepele gewrichten
 • - mooi haar en nagels
 • - meer energie

Super simpel , super gezond en effectief.

U vervangt 2 maaltijden per dag door de Body Beauty shake om snel vetmassa af te slanken.
U neemt bij de bb shake 's middags of 's avonds een groentegerecht.
U neemt 2 fruit tussendoortjes en als 4 uurtje een traktatie van max. 100 kcal en u neemt nog 1 gezonde maaltijd, met veel groenten en vlees, vis of vegetarisch.
Makkelijk vol te houden , super resultaat en niet saai!

Er zijn verschillende plannen beschikbaar. overleg dit met uw body beauty shake coach.


Verdere informatie over afslanken Genk

Wij werken enkel op afspraak!
Voor dieet producten kan u terecht doorlopend tijdens openingsuren tot 18.00.
Stuur een mail met je bestelling en we zetten het graag voor je klaar.(12.00 vooraf) info@bodykuur.be

De proefsessie is niet enkel voor u  maar ook voor ons. Omdat afslanken bij bodykuur Genk  verder gaat dan de traditionele manier van afslanken!

Uw afslank traject wordt persoonlijk aangepakt en ik kan u beter adviseren wanneer ik u persoonlijk ontmoet.  We doelen maar op 1 ding, dat zijn tevreden klanten die pas starten na een kennismaking sessie .

Zo hoop ik enkel gemotiveerde en overtuigde starters te hebben ;-) dus geen stress als het toch niet is wat je verwacht had.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een  proefsessie.

Neem contact op Boek hier je afspraak

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x